Billig transport till flygplatsen

Oavsett om du ska resa i jobbet eller om du ska på semester med vänner och familj brukar flygplatsen vara första anhalt. Då är alltid frågan – hur ska ni ta er dit? Att ställa bilen på en långtidsparkering är inte sällan en dyr historia.

211-buss-flyg-teknikSom tur är finns det faktiskt ett annat alternativ än bilen. Detta alternativ stavas transfer med buss. I dag finns det olika bussbolag som erbjuder snabba och bekväma resor till och från flygplatsen i Stockholm. På bland annat hemsidan airshuttle.se finner du billiga flygbussar till Arlanda. Resan tar inte mer än cirka 35 minuter och därefter är du på plats. Det är också möjligt att köpa rabatterade ungdoms- och seniorbiljetter.

En bekväm resa

När du åker via Air Shuttle kan du se fram emot flera fördelar på resan – även om den inte dröjer särskilt länge. Du får nämligen bra med utrymme för benen liksom du får tillgång till uttag om du behöver ladda din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Även WIFI finns att koppla upp sig till ombord på bussen.

Med fokus på miljö

Något som också blir allt viktigare är miljön och därför börjar man gräva djupare i om det är möjligt att använda el helt och hållet som energi i stället för bensin alltid framöver. Och kanske kan elvägar vara något för flygbussar i framtiden? Det skulle innebära att man bygger en elskena i vägen som laddar upp bilen eller bussen samtidigt som den kör! Men detta ligger än så länge en bit fram i tiden. Dock kan det bli spännande att se hur vi kommer att kunna åka buss i framtiden då utvecklingen hela tiden går framåt med stormsteg. Än så länge får vi nöja oss med till exempel biogas!