Prova billeasing till företaget

De flesta som jobbar hos ett företag behöver tillgång till en tjänstebil som de kan ta sig runt med för att helt enkelt kunna arbeta. Många gånger görs kundbesök eller liknande och därmed blir transporten väldigt viktig för många företag.

37-bil-leasingDet här med att hålla ordning på bilar och andra fordon inom företaget kan vara någonting som är väldigt tidsödande. Därför är det inte så konstigt om ni hellre skulle vilja lägga fokus på er huvudsakliga verksamhet i stället för att lägga ner så mycket tid och möda på en detalj så som fordon. Även om detta är en ack så viktig detalj.

För att få bukt med det här kan det vara en god idé att prova det som kallas för billeasing. Och här finns det hjälp att få som helt enkelt gör att ni kan få tid över till annat som rör företaget. I dag finns det flera olika företag som tillhandahåller så kallad billeasing och det kan vara smart att jämföra hur det fungerar hos olika bolag för att ni ska hitta det som passar ert eller ditt eget företag bäst.

Välj olika märken

Det finns ju som bekant väldigt många olika bilmärken i dag och det är inte så konstigt att vi föredrar olika. Därför är det vettigt att se efter en aktör som erbjuder bilar av det märket som du skulle vilja använda dig av. Företaget LeasePlan erbjuder leasing av bilar av bilmärken som Audi, BMW, Ford med flera till exempel.

Men det är som sagt alltid vettigt att jämföra och ta kontakt med olika företag för att se vilket som skulle kunna passa era behov på bästa sätt. Vill du komma i kontakt med billeasingföretaget LeasePlan, klicka här så kommer du till deras kontaktformulär.

Fördelar med leasing

Det finns fördelar och nackdelar med allt men frågan är om det inte finns övervägande positiva punkter med billeasing. Tänk att erbjuda dina anställda en så kallad personalbil som en förmån och att företaget inte behöver betala något extra för detta eftersom personalbilen betalas genom ett löneavdrag varje månad i stället.

Förutom detta ingår oftast saker så som försäkringspremie, service och underhåll, däck med mera. Det blir helt enkelt enklare för den anställde att äga en egen bil än vanligt samtidigt som ditt företag kommer att bli en mer attraktiv arbetsgivare. Genom att ta kontakt med ett leasingföretag kommer du säkerligen att kunna upptäcka fler fördelar som finns med detta alternativ.

Leasa eller köpa

Frågan om huruvida du ska köpa eller leasa en företagsbil kan dyka upp förr eller senare och då har Swedbank Bättre Affärer en läsvärd sida om att köpa vs. Leasa sina företagsbil som du kan kika närmare på.

Det är med andra ord bäst att inte ta några förhastade beslut om hur du eller ni ska gå till väga när det gäller fordon inom företaget. Gå igenom processen som det innebär om ni köper eller väljer att leasa bilarna. Det är aldrig fel att vända sig till en företagsrådgivare också för att höra vad han eller hon tror skulle vara bäst för just ditt eller ert företag!